Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
LIVE
MUSIC
FESTIVAL
tickets tickets
2021
MAS GELABERT · PALS
22 MAIG 2020

2021 SERÀ IDILIC

La primera edició de l’IDILIC Festival s’havia de celebrar aquest 2020. Malauradament, la crisi sanitària en la que estem immersos ens demana actuar amb responsabilitat, perquè per damunt de tot està la salut de tothom. Estem a l’espera que el Govern d’Espanya prengui determinades mesures per a poder gestionar i comunicar la cancel·lació de manera oficial i correcta, doncs d’aquesta decisió en depenen molts contractes amb artistes i col·laboradors del festival.

Les darreres setmanes hem treballat a tot gas per a poder tirar endavant el festival aquest any, però l’estat de canvi constant que estem vivint i la falta de concreció per part de les autoritats ens obliga a fer marxa enrere i a centrar-nos en l’edició del 2021.

Ens ha tocat néixer en temps difícils, això és cert. Però som optimistes i pensem que d’aquesta situació n’aprendrem molt. Això ens ajudarà a créixer forts i a valorar encara més el que tenim. La bellesa natural de la Costa Brava i la seva gent. L’amor per la cultura i el poder de la música. I moltíssimes ganes de compartir bons moments amb les persones que ens envolten.

Per tant, us esperem l’any que ve per fer del 2021 un any IDILIC. Així que puguem cancel·lar oficialment l’edició d’enguany us farem saber com sol·licitar la devolució de les vostres entrades ja adquirides.

Gràcies pel vostre suport. L’any que ve tornarem a néixer i, mentrestant, no parem la música!